BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 322

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni ens anima a viure la Quaresma com a  temps de conversió i destaca alguna de les opcions que tenim a la nostra parròquia, com les reflexions personals que ens ofereix la fitxa que l’equip de litúrgia ha preparat o les pregàries i celebracions comunitàries com l’Eucaristia en petita comunitat o la pregària a l’estil de Taizé.

També hi ha un breu resum de què es va treballar en el “Encuentro de Laicos sobre el primer anuncio” a Madrid, on es van reunir representants de totes les diòcesis espanyoles i gran part dels moviments; el resultat de la col·lecta per la campanya de Mans Unides; el programa de les jornades de formació “Creixem en la fe” que comencen el 6 de març; l’anunci de la Sortida Parroquial a la Seu d’Urgell, per la que s’obren les inscripcions el 16 de març; un avançament de la Romeria a Montserrat arxiprestal que a partir d’ara serà per primavera i, per tant, repetirem en aquest curs; i, finalment, com sempre, l’agenda dels pròxims dies. 

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad