Grups i Serveis

Equip de Litúrgia

Coordinem les persones que llegeixen les lectures, els que dirigeixen cants i altres col·laboracions durant les celebracions i cuidem els detalls que fan que puguem viure les eucaristies més plenament i participativa.

Grup de Matrimonis

Compartim i reflexionem sobre les nostres vivències i preocupacions personals, des de 3 vessants: parella, família i fe. Aprofundim en l’Evangeli i preguem junts.

Formació d' Adults

Grup en el qual anem aprofundint de manera senzilla en l’essencial de l’Evangeli i anem creixent com a cristians i cristianes cap a Jesús a partir de la lectura i comentari de diferents llibres o escrits de la Bíblia o d’algun teòleg.sim.

Campaners Sant Andreu

Grup de joves vinculats a la parròquia i al poble que toca les campanes en les festes assenyalades, tant religioses com populars.

Podeu seguir-los a
Instagram

Grup D’Animació Musical

Grup de joves i adults que amb les veus i diferents instruments ajuden a viure més alegrement algunes celebracions, com la missa familiar dels dissabtes i altres com la Missa del Gall o la Vetlla Pasqual, per exemple.

Alcohòlics Anònims

Tens problemes amb l’alcohol? Potser nosaltres et podem ajudar. Ens trobaràs a la Parròquia de Sant Andreu de Palomar (C/ Pont, 3)
Els dijous i dissabtes de 19 a 21 h. Més informació al telèfon 93.317.77.77 o al 676.719.524 (Javier).

Capella Gramalla

El grup coral Capella Gramalla va començar les seves activitats l’any 1986 dins l’àmbit de la parròquia de Sant Andreu de Palomar. El seu fundador i primer director fou en Jordi Sacasas, a qui prengué el relleu la Carmen Guinart l’any 1991, comptant amb la M. Carme Marí i l’Andreu González en la subdirecció. El seu repertori cobreix totes les èpoques, des de l’edat mitjana fins al segle XX, tant de gènere religiós com profà, a més de cançons populars catalanes, de diversos indrets d’Espanya i d’altres països.

 

Si tens ganes de cantar amb ells, passa per un assaig o escriu a capella.gramalla@gmail.com.

Assaig els dimarts de 20.30 a 22 h Actualment aquest calendari es modifica segons la normativa sanitària vigent en cada moment.

Podeu seguir-los a les xarxes socials: Twitter: @CapellaGramallaInstagram: @capellagramallaYouTube: Capella Gramalla

Moviments Evangelitzadors

En l’àmbit arxiprestal hi ha diferents grups tant d’acció catòlica general com obrera, com el MIJAC (Moviment infantil i juvenil d’Acció Catòlica), l’MCJ (Moviment Cristià de Joves), la JOC (Joves Obrers Cristians), l’ACO (Acció Catòlica Obrera), l’MCA (Moviment Cristià d’Adults). 

 

L’Equip de Pastoral Obrera (EPO), format per persones de les parròquies i moviments cristians d’adults de l’arxiprestat, vol afavorir la consciència social i missionera, fent present l’entorn i el món obrer a les nostres comunitats.


El MIJAC està dirigit a infants i joves de 6 a 14 anys, es troben els dissabtes de 11 a 13 h, per a més informació podeu escriure a mijacsas@gmail.com

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad