TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet.

Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024.

TESTIMONIS VIUS

El cap de setmana passat vam participar a la Trobada de les famílies de l’Acció Catòlica, on ens vam reunir infants, joves i adults de les nostres parròquies. En un lloc meravellós, envoltat de natura, integrant-nos amb diverses comunitats i cultures i implicant-nos de ple en una primera reflexió: “Quina terra soc jo, ara i aquí? Som llavors que caiem a Roques, “sarments” que no donem fruits?, o potser llavors que hem d’enfortir dia a dia amb l’ajuda de la nostra comunitat i participació a la nostra parròquia? o sento que ja sóc aquesta llavor bona en què Déu està en mi i jo en Ell?

-Quina seria la teva resposta ara?

Tota aquesta reflexió, ens va conduir per un bell camí de pregària i peregrinar fins a El Monasterio del Poblet, un imponent lloc, que ens va deixar a tots sense paraules, que ens va permetre des del fred i silenci de les seves columnes interioritzar moltes de les coses que durant el dia havíem estat compartint i comunicant; però també va ser testimoni del manifest de sentiments de nosaltres els pelegrins que fins allà vam arribar i que vam deixar florir a mans plenes, amb expressions, cants, els més petits amb les samarretes que ells mateixos van decorar i moltes coses més, quin moment tan inoblidable.

La Celebració Eucarística dominical, un cop més va ser la presència viva de l’alegria, de la necessitat de Pau, de revisió-transformació, de pregària i petició, de gràcies, d’aplaudiments, ens va recarregar totalment per tornar a cadascú de nosaltres cap als nostres llocs de treball, cap a les nostres llars, parròquies a portar la llavor de la Paraula ia convidar-vos a ser testimonis d’aquestes vivències, que fan un gir en tan escàs temps de reflexió en cadascun dels cors que fins allà arribem. Gràcies a Mn.Toni i a cadascuna de les persones que hi acudim per fer d’aquesta experiència única i que continuem pel camí sembrant llavors de la Paraula de Déu, a tot arreu on anem. I transformant-nos cada dia per ser llavors bones.

Gràcies a Mn. Toni i a cadascuna de les persones que acudim allí per fer d’aquesta experiència única i que continuem en el camí sembrant llavors de la Paraula de Déu, en tots els llocs on anem. I transformant-nos cada dia per a ser llavors bones.

Bon estiu.

Consuelo Murcia

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad