La nit de les religions

L’entitat AUDIR (Associació UNESCO pel Diàleg Interreligiós), organitza des del 2016 la jornada “La nit de les religions”, una jornada que intenta ser un diàleg entre les diferents religions mostrant la gran varietat de vessants del món espiritual com una riquesa a compartir (només cal veure l’extens programa de la jornada), no pas com un motiu d’enfrontament.

La nostra parròquia hi ha participat per segon any consecutiu. Aquest dissabte la parròquia va obrir les portes per poder gaudir d’una ponència de Joan Pallarès i Personat, que ens va recordar la figura de Josep Verdaguer, pintor de Sant Andreu i amic personal del conferenciant, en el centenari del seu naixement. Josep Verdaguer va ser l’autor de les pintures del nostre temple, treball fet entre els anys 1956 al 1960. Aquella experiència li va obrir les portes a molts altres encàrrecs en altres esglésies del país, tal com ens recordava en Joan Pallarès.

Després d’aquest molt merescut record, la capella Gramalla, ens va fer gaudir d’un breu concert amb unes peces religioses abastant des del barroc fins a l’actualitat. Com sempre, vam gaudir d’allò més amb la seva actuació, amb un final ben festiu amb la participació del públic assistent.

Felicitar a l’entitat AUDIR per la seva iniciativa en l’organització de la jornada, més en un moment com l’actual, on ens calen tants gestos d’entesa.

Josep Ferrer

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad