Comença el nou curs de KTquesi i KTclub!

Aquesta setmana ja han començat o començaran els grups de KTquesi i de KTclub. 

Els infants i joves ho han fet amb la il·lusió de retrobar els companys de camí, les famílies amb l’esperança que l’Esperit guiï els seus fills i filles i l’equip de catequistes amb moltes ganes d’acompanyar-los a tots, petits i grans, en aquest aprenentatge, no intel·lectual, sinó de vida, que és anar descobrint des del cor qui és Jesús, qui és el Pare i què vol Déu per a nosaltres.

L’equip de catequistes sabem que tindrem feina, però com cada any, ens sentirem compensats per les ganes de descobrir dels infants, per les seves respostes sorprenents que ens ajuden també a nosaltres, per la satisfacció de pares i mares. 

Aquest curs comença un nou grup d’infants, que es volen preparar per a rebre la primera comunió, descobriran que la catequesi és més que això. És conèixer la comunitat, la parròquia, l’Església; és aprendre a pregar, a dirigir-nos al Pare amb la confiança de fills; és saber-nos sempre estimats i perdonats; és trobar la força per estimar i perdonar als altres; és buscar, i potser trobar, la felicitat. I perquè ja han tastat alguna cosa de tot això hi ha sis grups més d’infants, adolescents i joves que volen continuar avançant junts.

La catequesi no és un projecte per un parell de cursos, no és viure només una vegada el sagrament de l’Eucaristia, ni tan sols arribar a la Confirmació. La Catequesi és un TRESOR que mai s’esgota!

Equip de catequistes

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad