La fe no fa vacances

Ja tenim el bon temps aquí, més hores de sol, dies més llargs… tot convida a fer escapades, canvis de rutina, relaxar el ritme… el cos ho necessita i la família també. Tenim ganes de gaudir més del temps que podem passar amb els nostres, de tenir més temps per a nosaltres mateixos.

L’estiu és temps de fer bosses i maletes per desconnectar, però no ens deixem la fe a casa, no és una cosa més a canviar durant l’estiu, forma part de la nostra essència, l’hem de continuar alimentant i fent créixer.

Allà on sigueu, aneu on aneu, segur que hi ha una comunitat cristiana amb la qual podeu compartir alguna celebració. Aquest bon temps ens convida a sortir d’excursió, a connectar amb la natura i el nostre entorn, fem-ho!, i tinguem present el gran do de la Creació, reconeguem-hi l’Amor del Pare, igual que en el tracte amb els altres, ara que hi podem dedicar més temps, que ho podem fer amb menys presses, mirem-los amb la mirada de Jesús. Busquem espais de silenci i interiorització, temps per pregar, per llegir i meditar la Paraula, per llegir llibres formatius que ens ajudin a fonamentar la fe, a estimar l’església. 

Des de l’equip de litúrgia de la parròquia us desitgem molt bones vacances i us animem a gaudir d’aquest temps de descans i oci, però alhora us recordem que la fe no fa vacances!

I si us quedeu a sant Andreu, o els dies que hi sigueu, tingueu present que serem menys persones, i per tant caldrà estar atents a les necessitats entre tots, us podeu oferir per llegir lectures o pregàries, ajudar en la celebració, obrir o tancar l’església… tots som corresponsables de la comunitat. 

Equip de litúrgia

Us passem una llista de llibres per si us ve de gust llegir-los aquest estiu, poden ajudar a formar-nos i fonamentar la fe, evidentment n’hi ha molts altres que també podrien ser a la llista:

  • “Ment oberta, cor creient.” Papa Francesc- Editorial Claret (en catala i castellano.)
  • “El poder de la escucha. Catequesis sobre el discernimiento” Papa Francisco. Ed. Ciudad Nueva (Solo en castellano)
  • “Un nou pensar per a ser tots un” . Anselm Grün i Leonardo Boff Ed. Claret (nomes en catala)
  • “Los pobres salvaron el mundo”- Oriol Xirinacs- Centre Pastoral Liturgica (en castellano i catala)
  • “Fit a fit amb Jesus”- Juan Martin Velasco, Dolors Alexandre, Jose Antº Pagola- Ed. Claret (en catala y en castellano)
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad