PASQUA A LES ESCOLES:  CELEBREM LA VIDA!

El passat divendres 14 d’abril a les 9.30 h, l’església de Sant Andreu de Palomar es va omplir per celebrar la festa de la Vida, la festa de la Pasqua! Van ser els alumnes de cinquè de primària de les diferents escoles concertades del barri els grans protagonistes, juntament amb els seus tutors i acompanyants.

Cada alumne, va treballar a l’escola “Què representa per a mi la vida?”  ho van posar en comú a la classe i es va consensuar una resposta representativa que es va aportar a la celebració. El símbol de les diferents  espelmes de color amb el missatge corresponent van ambientar tota la celebració.

Va ser un moment especial, ple de sentit, d’alegria, de goig en veure tants nens i nenes celebrant que Jesús està per sempre amb nosaltres!

Quan va acabar la celebració, vam anar a la plaça de Can Fabra i tots els nois i noies es van agrupar segons el color de la fotocòpia amb l’espelma. Vam gaudir d’un esmorzar junts.

Visca la gran festa de la Vida i l’Esperança; Crist ha ressuscitat i es queda per sempre amb nosaltres. Ho celebrem plegats!

Marisa Martínez 

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad