Trobada de Rams de l’Acció Catòlica General

El passat dissabte 1 d’abril els joves de Sant Andreu vam assistir a una trobada amb altres parròquies de Barcelona per celebrar el dia de Rams a Sant Jeroni de la Murtra. La trobada va tenir lloc des de les 9.30 h del matí fins a les 17.00 h de la tarda. Durant aquest temps vàrem fer diferents activitats.

El lloc de trobada escollit va ser l’Església Major de Santa Coloma, on vàrem reunir-nos tots i esmorzar. Tot seguit va començar la petita excursió cap a Sant Jeroni de la Murtra. Quan vàrem arribar finalment al Monestir entrarem a l’església, on vam tenir un moment de reflexió en el qual es van llegir diferents frases, tot acompanyat del so d’una guitarra. Després de l’estona de reflexió, els organitzadors van preparar una petita activitat grupal. En aquesta activitat es volien buscar les persones preparades per estar amb Déu classificant-los en 4 habilitats (intel·ligència, creativitat, força i velocitat). En finalitzar l’activitat ens van explicar que l’objectiu autèntic no era trobar a les persones més intel·ligents, fortes…, ja que Déu no ens escull per les nostres capacitats sinó per les nostres accions sense importar si som més intel·ligents, creatius o ràpids.

Tot seguit ens vam preparar per fer una visita guiada per l’interior del monestir, en la visita vam aprendre sobre la importància que havia tingut al monestir des del seu any de construcció en el 1416 i sobre el funcionament del monestir quan estava habitat per monjos.

En acabar la visita vam preparar unes taules per poder dinar tots junts.

Finalment, abans de tornar a casa, vam fer un petit Viacrucis amb 8 estacions pel voltant del monestir, per a realitzar la cerimònia, vam fer ús d’una creu que provenia de Camerun, i en cada una de les estacions algú diferent feia una lectura, acompanyat amb cants i vam acabar amb unes reflexions finals.

Ignasi Casas

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad