BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 302

En aquest número, la reflexió de Mn. Toni és sobre la Quaresma, a partir del cartell i el lema arxiprestal i a partir del missatge del Papa Francesc d’enguany, en el que relaciona l’evangeli de la Transfiguració i el procés sinodal que està vivint l’Església. 

L’equip de litúrgia també explica una mica com viurem la Quaresma a la parròquia, tan dissabtes com diumenges i ens proposa treballar una fitxa a casa sobre el dejuni, l’almoina i la pregària.

Seguim amb la proposta “I tu què creus?” després d’una valoració molt positiva de la primera sessió ens queda una segona part amb Mn. Josep Lligades y dues sessions més vivencials i d’expressió a mans de Mn. Xavier Morlans.

Finalment, a més de l’habitual agenda dels 15 dies propers, tenim les propostes quaresmals de dimecres de Cendra (22 de febrer), vetlla de pregària (3 de març) i pregària estil Taizé (12 de març) i la crida a manifestar-nos per la pau i el final de la guerra, quan es compleix 1 any de la Guerra d’Ucraïna, juntament amb la plataforma Catalunya per la Pau, que uneix moltes associacions i entitats pacifistes i socials. La manifestació està convocada pel dissabte 25 de febrer. 

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad