BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 300

En aquest número Mn. Toni ens convida a tots a la formació “I tu, què creus”, que a preparat el Consell Parroquial a partir de les propostes que van sorgir del treball sobre el sínode, aquestes trobades ens permetran reflexionar i aprofundir en què creiem i perquè ho creiem, en saber donar raó d’aquesta fe davant dels altres, i saber convidar-los a fer aquesta experiència que dóna sentit a les nostres vides. També ens convida a animar a d’altres a participar-hi.

Estem en la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, amb el lema “Apreneu a fer el bé, busqueu la justícia” (Isaïes 1,17) se’ns convida a buscar tots junts una resposta als mals d’aquest món, a comprometre’ns pel diàleg i la comprensió, a lluitar per la justícia, a pregar per tot això. Trobarem en el butlletí una pregària ecumènica que ens hi pot ajudar.

Diumenge 15 de gener vam recordar al Pep, a Sant Pacià, en un acte molt emotiu i entranyable. En el butlletí hi podem trobar un comentari que inclou alguns records del que vam viure amb ell a la Parròquia.

Finalment, hi trobarem l’agenda dels pròxims dies. Cal destacar el curs de locució per a lectors litúrgics, perquè no és el mateix llegir que proclamar, ni escoltar que acollir i celebrar. Ens ajudarà el Francesc Romeu i va dirigit a aquells que ja fan aquest servei i als qui voldrien fer-lo.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

GRÀCIES, PEP

Després de 3 anys hem pogut acomiadar-te com et mereixies, o més aviat, com necessitàvem. Ara hem pogut tancar un cicle. Amb l’acte de diumenge

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad