Això és Nadal!

Aquestes vacances, el grup de joves hem aprofitat per anar de voluntaris a la Casa Asil de Sant Andreu i a l’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna.
Estar amb els avis de la Casa Asil ens ha permès veure altres etapes de la vida, que poden ser moments difícils o no tant, però que amb poca cosa vam poder veure que ja es mostraven feliços. Allà els vam cantar i fer ballar; els vam animar la celebració litúrgica de Nadal amb la guitarra, pandereta i unes quantes cançons nadalenques al finalitzar.
A Santa Anna, hem vist l’altra cara de la moneda: situacions amb les que no solem conviure, però que no hem d’oblidar que existeixen. És impactant imaginar les mil històries que hi pot haver darrere de totes aquelles persones a qui donem un plat de menjar, que segur les deuen haver marcat.
També és important destacar com l’equip de voluntaris treballa i s’organitza per poder oferir el millor servei a la gent que els necessita.

Grup de Joves

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad