Concert de Festa Major de Cant Coral

El passat diumenge 4 de desembre vam poder reprendre, a la parròquia de Sant Andreu de Palomar, el tradicional Concert de Festa Major de corals que s’havia deixat de fer per les restriccions de la pandèmia el 2020 i 2021. El públic va respondre omplint l’església, mostrant així les seves ganes de gaudir del cant coral.

Al concert hi van participar tres cors:

La Capella Gramalla, dirigida per la Carme Guinart, va oferir-nos cançons populars de diferents indrets i èpoques. Un repertori ben variat que ens va traslladar a Irlanda, Suïssa, Catalunya, Galícia i els Estats Units.

Sant-Andreu-Paolomar

El Cor Entreveus, de la mà de la Xènia Nogué, ens va presentar un repertori de cançons ben conegudes en llengua anglesa, com ara “California dreamin'” o “Hooked on a feeling”.

Sant-Andreu-Paolomar

I la Bella Quirze Band, sota la direcció de la Lourdes García, també va portar-nos per temes anglesos i de gòspel, a més de la peça catalana “Quan m’escoltes”.

Sant-Andreu-Paolomar

Per acabar, totes tres corals van cantar juntes una nadala, White Christmas, donat que ja som a les portes de Nadal.

Sant-Andreu-Paolomar

Per això us volem convidar el dissabte 17 a les 17.30 h al Concert de Nadal. Aquest any serà un concert benèfic de la Capella Gramalla acompanyada per l’Inna i la Sofia Andriyash (mare i filla acollides al barri), en favor de famílies ucraïneses. 

Vine i viu el Nadal!

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad