PUJADA DEL PESSEBRE A PUIGGRACIÓS 2022

Un any més, el passat dissabte 26 de novembre,  nens, joves i adults de diferents parròquies de la diòcesi de Barcelona, sota el lema “Acollir a Jesucrist amb obres i paraules”, vam fer la pujada fins a Puiggraciós per presentar allà el nostre singular pessebre.  

Va ser una jornada de convivència, organitzada per l’ACG (Acció Catòlica General) que va donar el tret de sortida al temps d’espera i esperança per excel·lència, l’Advent.

Vam tenir un dia fred, però amb un sol radiant que ens va acompanyar i ens va escalfar a tots. La pujada des de la Garriga fins al santuari de Puiggraciós és una pujada intensa, però es va fer molt agradable perquè ens va permetre anar parlant els uns amb els altres, conèixer gent nova, anar fent paradetes per conèixer-nos una mica més… total que no ens en vam adonar i ja érem a dalt!

Un cop allà, ens vam separar per sectors (nens, joves i adults) i cadascú va treballar l’Advent d’una manera diferent. Els nens, fent el seu singular pessebre. Els joves preparant un calendari d’advent amb accions que ells mateixos triaven per fer cada un dels dies d’advent  per anar preparant la vinguda de Jesús i els adults treballant diferents catequesis del Papa sobre el discerniment. I ho vam poder compartir tot entre tots en una pregària al Santuari.

I com  no podia ser d’una altra manera, vam acabar el dia compartint el dinar i moltes experiències viscudes. Vam tenir la sorpresa d’una crema de pastanaga ben calenteta amb la que ens van obsequiar les monges de Puiggraciós i que ens va anar d’allò més bé!

Un dia rodó!

Lourdes Bel

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad