L’EUCARISTIA ÉS UN JOC?

El curs passat, quan vam treballar el procés sinodal amb els infants de la catequesi, manifestaven la dificultat d’entendre la missa, l’avorrit que els resulta i, per tant, la dificultat que això representa per convidar a venir als seus amics.

En la revisió del curs, l’equip de catequistes vam acordar posar encara més èmfasi en l’Eucaristia per ajudar els infants a viure-la millor, amb més participació i més constància. En aquest sentit, hem incorporat dues novetats:

1.- El joc de l’Eucaristia. A partir de la catifa gegant que fa de taulell d’un joc de preguntes, podem anar posant contingut a diferents aspectes de la celebració litúrgica. Els diferents ritus i el seu significat, perquè fem alguns gestos, què volen dir algunes paraules, etc. 

Aquesta setmana, alguns grups de KTquesi ja hi han jugat, han après coses noves i s’han divertit. 

2.- La missa familiar KT+, que és la missa familiar del dissabte, que un cop al mes prepararan els diferents grups de KTquesi (catequesi d’infants de 8 a 10 anys) i del KTclub (catequesi d’infants i adolescents més grans). Treballant així amb els catequistes els diferents aspectes de la missa, de forma rotativa, per ajudar-los a entendre-la millor i sentir-se’n més part. Conscients també que és un moment privilegiat de trobada amb el Crist i amb la comunitat. 

Li hem posat aquest nom, KT+ (KT plus) perquè com dèiem la prepararan en la catequesi, perquè és la missa familiar de cada setmana, però en la que volem destacar el valor afegit, el “plus” de més participació de les famílies, de més compartir amb la comunitat, de més compromís, sense oblidar que la creu (+) és el signe dels amics de Jesús, que va morir en la creu per a tots nosaltres.

La primera missa familiar KT+ d’aquest curs serà el dissabte 19 de novembre. 

Esperem que tot això ajudi els infants, les seves famílies i tota la comunitat. 

Equip de catequistes

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad