La Nit de les Religions

El proppassat dissabte, dia 17 de setembre, es va celebrar a la Parròquia de Sant Andreu una sessió de La Nit de les Religions que, per primera vegada, es feia a la nostra parròquia.

La seva intenció, com deia el programa, és ser un espai de diàleg i trobada entre les diferents creences i  religions que ens mostren la riquesa i la diversitat del nostre món. Aquesta iniciativa, a més, busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau i del diàleg. Per això, s’han fet una diversitat de xerrades, tallers, concerts… a diferents  espais de la ciutat de Barcelona amb la participació de 50 centres de culte i entitats.

Mossèn Toni va fer una petita introducció juntament amb la representant de l’organització, la Laura Círia, donant pas al Sr Manuel Martín, historiador i membre del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias de Sant Andreu.

En Manuel Martín va parlar de la història de la Parròquia i de com, al llarg dels anys, els poble de Sant Andreu va anar creixent  a redós del temple. Va parlar de les pintures que llueixen a les parets del temple, obra del pintor andreuenc Josep Verdaguer, i ens  conduí per la història a través de la Capella dels Segadors, ara en mal estat, que ha estat testimoni important de la història de Catalunya.

A continuació la Capella Gramalla, va interpretar diverses peces musicals que van fer les delícies de tots; donant així per acabat l’acte, que va saber connectar i agradar. GRÀCIES  A TOTS!!!

                                                                Manel Morgades

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad