LES COLÒNIES DEL MIJAC I ELS TRESORS 

Aquest mes de juliol el MIJAC de Sant Andreu juntament amb el MIJAC Esquirols (Cornella/Baix Llobregat) han marxat de colònies durant una setmana a Can Curtius (Lluçanès). Nenes i nens de 6 a 15 anys i les seves animadores/ors han estat compartint un temps de convivència, jocs, moments de reflexió, pregària. Cuidats també per un magnífic equip de cuineres voluntàries que ens han fet sentir com a casa. 

Durant la setmana han estat treballant el lema que acaben d’estrenar pels pròxims dos anys: “Si els teus tresors vols compartir, el teu temps hauràs d’invertir”. 

Dia a dia han estat descobrint els tresors dels seus companys i el que és més complicat, els seus propis tresors, tresors /talents que com ens diu la paràbola, són talents rebuts i que Déu ens demana que posem al servei dels altres, per resoldre els petits conflictes inevitables en un temps de convivència i continuar creixent. Tant de bo estiguéssim més atents als aprenentatges que ens donen els infants (“si no canvieu i us feu com els infants …”). 

Divendres ens va acompanyar Mn. Toni Roman i vam celebrar junts l’eucaristia en què vam posar sobre la taula totes les nostres descobertes i l’agraïment per tot el rebut. 

Personalment, haig de donar gràcies a Déu per aquests dies, pel que he après a través dels infants, animadores/ors i també les cuineres, per l’exemple del voluntariat de les animadores/ors i la seva entrega amorosa, per haver estat testimoni d’experiències de creixement personal en petits i grans, de l’acció transformadora del MIJAC. 

Josep Ferrer (Consiliari del MIJAC de Sant Andreu)

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad