JESÚS ENS CONVIDA A LA SEVA TAULA

La setmana del 25 d’abril cada grup de catequesi de 1r va gaudir d’una estona plegats, famílies, infants i catequistes.

El motiu de la trobada era compartir el significat del moment que es va apropant als infants: la seva primera comunió. L’element central va ser la TAULA, una taula que a poc a poc vam anar convertint en element sagrat i és aleshores quan li diem ALTAR. Disposàvem de tots els elements de l’altar: les estovalles, les flors, calze, patena, purificador, canadelles, creu, ciri i missal.

A mesura que entre tots anàvem presentant els diferents elements, els anàvem explicant… era bonic observar com les famílies i els nens connectaven el sentit de cada objecte. I com les preguntes dels infants provocaven una de les catequesis compartides més viscuda!

Recordem la frase d’una de les famílies: “Res a la litúrgia és casual, tot té un perquè íntimament connectat amb Jesús. És important saber-ho, per viure aquests moments amb sentit”.

Els infants i les famílies van afegir més elements a l’altar, allò que hi trobem, hi aportem o ens n’enduem, com amor, alegria, perdó, amistat, solidaritat, força, vida… I vam fer un parenostre, agafats de les mans, al voltant de la taula, sentint-nos tots germans.

Vam acabar amb una de les maneres de pregar més boniques que hi ha: una dansa contemplativa que ens va ajudar a fer més present a Jesús entre nosaltres.

Marisa Martínez

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad