LA FESTA DEL CEL

El passat dissabte 2 d’abril vam celebrar la FESTA del CEL

Portavem dos anys sense gaudir d’aquest espai de trobada i teníem una cosa clara, volíem arribar a tothom, al nostre estimat barri i fer difusió del nostre projecte amb una gran festa. Quin millor espai que la Plaça Orfila! Davant la nostra parròquia de Sant Andreu, l’Ajuntament, a la sortida del Metro, i vam aconseguir omplir la plaça!! Molts elements van ajudar que la FESTA fos un èxit. Voldria remarcar i agrair alguns d’ells. La participació dels nostres infants i famílies, el treball, la col·laboració i la presència de tots els educadors i educadores de la nostra Fundació. La presència també dels membres del Patronat i persones i entitats que vam col·laborar durant tot el matí de forma totalment desinteressada i altruista. Una plaça que es va omplir de moments màgics, de somriures sincers, d’instants que es queden a la nostra retina i que fan que el nostre projecte tingui sentit i coherència amb els valors que volem promoure.  

Necessitem posar en valor que els reptes, els projectes,… s’aconsegueixen sumant esforços, il·lusions, sinèrgies, fent equip. Seguirem endavant i esperem que cada dia la nostra Fundació CEL sigui més propera, més present, més familiar en els nostres entorns. 

Gràcies, moltes gràcies!  

Cristina Manresa

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad