LA FESTA DEL CEL

El passat dissabte 2 d’abril vam celebrar la FESTA del CEL

Portavem dos anys sense gaudir d’aquest espai de trobada i teníem una cosa clara, volíem arribar a tothom, al nostre estimat barri i fer difusió del nostre projecte amb una gran festa. Quin millor espai que la Plaça Orfila! Davant la nostra parròquia de Sant Andreu, l’Ajuntament, a la sortida del Metro, i vam aconseguir omplir la plaça!! Molts elements van ajudar que la FESTA fos un èxit. Voldria remarcar i agrair alguns d’ells. La participació dels nostres infants i famílies, el treball, la col·laboració i la presència de tots els educadors i educadores de la nostra Fundació. La presència també dels membres del Patronat i persones i entitats que vam col·laborar durant tot el matí de forma totalment desinteressada i altruista. Una plaça que es va omplir de moments màgics, de somriures sincers, d’instants que es queden a la nostra retina i que fan que el nostre projecte tingui sentit i coherència amb els valors que volem promoure.  

Necessitem posar en valor que els reptes, els projectes,… s’aconsegueixen sumant esforços, il·lusions, sinèrgies, fent equip. Seguirem endavant i esperem que cada dia la nostra Fundació CEL sigui més propera, més present, més familiar en els nostres entorns. 

Gràcies, moltes gràcies!  

Cristina Manresa

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad