BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 286

Ja tenim a la nostra disposició la nova edició del Butlletí Parroquial. En aquest número, Mn. Toni fa una reflexió sobre com la Pasqua és la festa de l’Amor i com ens hi acosten la conversió de la Quaresma, el servei als altres i l’entrega.

També hi podrem trobar un resum de la reunió del Consell Pastoral del mes d’abril, del que destaca la valoració de la xerrada-col·loqui sobre la Guerra d’Ucraïna i de la 2a trobada sinodal; una crònica sobre la Festa del CEL que es va celebrar el passat 2 d’abril a la Pl. Orfila amb un èxit de participació; i l’anunci de la possibilitat d’adquirir un llibret sobre la història del temple parroquial de Sant Andreu per Sant Jordi (dissabte i diumenge a l’entrada de l’església), juntament amb la rajola commemorativa de la restauració de la cúpula o les rajoles substituïdes. A més de l’habitual agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad