BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 286

Ja tenim a la nostra disposició la nova edició del Butlletí Parroquial. En aquest número, Mn. Toni fa una reflexió sobre com la Pasqua és la festa de l’Amor i com ens hi acosten la conversió de la Quaresma, el servei als altres i l’entrega.

També hi podrem trobar un resum de la reunió del Consell Pastoral del mes d’abril, del que destaca la valoració de la xerrada-col·loqui sobre la Guerra d’Ucraïna i de la 2a trobada sinodal; una crònica sobre la Festa del CEL que es va celebrar el passat 2 d’abril a la Pl. Orfila amb un èxit de participació; i l’anunci de la possibilitat d’adquirir un llibret sobre la història del temple parroquial de Sant Andreu per Sant Jordi (dissabte i diumenge a l’entrada de l’església), juntament amb la rajola commemorativa de la restauració de la cúpula o les rajoles substituïdes. A més de l’habitual agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad