L’escala de la Quaresma

Durant aquesta Quaresma  a la Missa Familiar del dissabte al vespre ens hem preparat per a la gran festa de la Pasqua, ens hi ha ajudat els dibuixos del Fano, que aquest any ha fet servir el símil d’una escala; una escala que ens ajuda a preparar-nos per la mort i la resurrecció de nostre Senyor. Com tota bona escala té uns esglaons ben ferms per poder arribar a dalt, al nostre Pare. Els esglaons d’aquesta escala ens han ajudat a reflexionar i a preparar-nos.

El primer esglaó ens dóna la paraula “ELEVA”, amb ella hem vist que ens cal trobar la força per vèncer les temptacions i fer camí cap a Ell, amb l’ajuda de l’Evangeli.

El segon esglaó la paraula “ESCUCHA”, hem vist que ens demana trobar-nos amb Jesús, escoltar-lo amb serenitat, i anar assumint els desafiaments del dia a dia en el camí cap a la creu. Necessitem la seva llum, enmig de tantes crisis per mantenir l’alegria i l’esperança.

El tercer esglaó la paraula “PERSEVERA”, per als infants l’hem traduït per PACIÈNCIA, cal ser pacients, sovint els fruits no són immediats, i que amb la seva ajuda i el nostre esforç podem donar fruits molt bons.

El quart esglaó “VUELVE A LA CASA DE DIOS-PADRE”, ens recorda que ens cal tornar a la casa del Pare, per sentir el seu Amor i el seu Perdó incondicionals, que ens ajudaran a estimar als altres així com ho fa Ell.

El cinquè i últim esglaó abans d’arribar a la Pasqua, “PERDÓN”, ens has recordat que ens estima tal com som, amb totes les nostres debilitats, que sempre ens perdona i ens anima a ser cada dia una mica millors.

Durant aquesta Quaresma hem pujat l’escala que ens porta a poder gaudir, preparats de cor per la seva Resurrecció.

Maite Carretero

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad