INICI DE QUARESMA A LA CASA ASIL

Aquest Dimecres de Cendra es va celebrar la missa d’inici de Quaresma, amb la imposició de la cendra, a la Capella de la Casa Asil de Sant Andreu de Palomar. La Celebració va ser oficiada per Mn. Toni Roman, president de la Fundació i rector de la nostra parròquia. 

El mes de setembre del 2020, concretament el dia 16, es van reiniciar a la Casa Asil les celebracions de la paraula, després d’una aturada forçada per la situació sanitària. Per poder seguir les normatives que marcava sanitat, es feien dos grups per poder agrupar les persones que viuen a la casa per grups de convivència i mantenint en tot moment les mesures sanitàries recomanades. Des d’aquell moment, les persones que viuen a la residència han rebut la comunió cada setmana, amb les formes consagrades en la missa dominical de la parròquia i amb la col·laboració de la Pastoral de la Salut.

Aquests dies iniciem el camí de la Quaresma, amb les mateixes preguntes i incògnites que tothom es fa davant els fets que ens envolten. I tenim l’esperança de tornar a rebre a les persones de la nostra comunitat a la Capella de la Casa Asil i poder compartir la missa, com sempre s’havia fet. 

Rosa Maria Vilaseca

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad