Dia del CEL

El darrer cap de setmana de gener, els dies 29 i 30 de gener, com ja s’ha establert a les parròquies del nostre arxiprestat, van celebrar el “DIA del CEL”  Un cap de setmana en el que volem fer present el repte del nostre arxiprestat envers el projecte de la Fundació CEL. 

La nostra missió:  Acompanyar als infants i joves vulnerables, amb llurs famílies, perquè creixin com a persones felices, autònomes i plenament participatives en la societat, a través de l’acció i la sensibilització social. Duem a terme aquesta missió amb les mateixes famílies, l’equip de professionals i voluntariat, treballant amb la xarxa d’entitats socials i recolzant-nos en la base social. 

En aquest procés  de reflexió que estem fent com a església de “Fer camí junts” i tot el que implica aquest caminar d’escolta, de diàleg, de corresponsabilitat, de compromís.. nosaltres com a Fundació CEL volem estar més present en les nostres comunitats parroquials i més arrelada a les persones i en els barris on estem.   

El “dia del CEL” vam presentar un vídeo on hem volgut mostrar el moment present, qui som, on estem, els nostres professionals, les vivències dels infants i famílies.. En algunes celebracions van acompanyar educadors i educadores dels diferents Centres i alguna família. Tot des de la proximitat perquè necessitem que les comunitats parroquials ens sentint a prop i ens ajudin a crear xarxa..  Necessitem voluntariat, xarxa de socis, aportacions de diferents tipus. 

Treballarem per aconseguir-ho perquè els nostres infants, joves i les famílies viuen i saben que obrim les portes cada dia dels centres per FER CAMÍ amb ells amb molta cura i estimació! 

Cristina Manresa

(Presidenta de la Fundació CEL) 

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad