BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 282

En aquest número del Butlletí, Mn. Toni ens convida a ser partícips del procés sinodal que estem vivint a l’Església, i ens recorda les diferents eines: la xerrada col·loqui del divendres 18 a Sant Pacià, la trobada de diàleg a la nostra parròquia el divendres 25 i l’enquesta per recollir opinions que repartiran a les misses d’aquest cap de setmana i el proper i que també podem trobar a la web. Fer camí junts, significa prendre la paraula, escoltar, discernir…

També ens explica la Campanya de Mans Unides d’aquest any 2022 i els projectes on aniran els diners recollits.

A més hi descobrirem una proposta per fer d’aquesta Quaresma “un camí de conversió ecològic i sinodal”, partint de la Xerrada de Dimecres de Cendra de Justícia i Pau sobre la xarxa d’ecoparròquies solidàries i seguint amb les celebracions del temps quaresmal.

Finalment, hi podem veure el calendari dels pròxims dies i el recordatori de la possibilitat de subscripció gratuïta a la web parroquial.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad