Nou programa “ÚNICA” de Càritas

El dimecres 9 de febrer l’Equip de Càritas parroquial ens hem trobat amb les treballadores socials de Càritas de la nostra zona pastoral i amb dues voluntàries de Càritas Diocesana que ens han presentat el Programa “ÚNICA”, que pretén unificar la informació de les persones que atenem des dels diferents àmbits per tal de poder millorar l’atenció que els oferim, i anar més a una en la proposta de possibles millores de les situacions de vulnerabilitat que viuen.

Aquest programa s’anirà implantant gradualment en totes les parròquies de la diòcesi de Barcelona, i ens permetrà també tenir una visió més objectiva de la realitat que estem atenent. Això també ajudarà a coordinar-nos més entre nosaltres i també amb les diferents administracions.

En la reunió també vam poder compartir i aprofundir sobre el moment de la societat que vivim i com podem acollir i atendre millor a les persones que s’adrecen a Càritas parroquial.

Equip de Càritas Parroquial

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad