UN ANY DE WEB PARROQUIAL

Fa un any vam iniciar l’aventura de la pàgina web de la parròquia, després d’aquest temps, veiem que ha estat una eina per molta gent allunyada de la nostra comunitat, poder posar-se en contacte amb nosaltres per demanar sobretot informació del despatx. 

Les estadístiques també ens diuen que molta gent visita la pàgina i llegeix els articles, tot i que poca gent repeteix, només el 16% dels visitants no ho fan per primera vegada. En aquest any hem tingut uns 2750 usuaris que han entrat a la nostra pàgina web, i hi han dedicat una mitjana de 2 min per sessió, això ens indica que s’han entretingut a llegir la informació. El curiós és que gairebé 200 d’aquests usuaris s’han connectat des de fora de l’estat espanyol, entre EUA i Canadà, un centenar d’ells. Com us podeu imaginar, la gran majoria d’usuaris s’han connectat des de la ciutat de Barcelona, però del nostre entorn també destaquen l’Hospitalet, Badalona, Terrassa…

Les estadístiques també ens diuen que el 66% d’usuaris es connecten des de telèfons mòbils, un 31% des d’ordinadors i un 3% des de tauletes.

Les pàgines més vistes són la pàgina d’inici, tant en català com en castellà, cosa que és normal perquè és on pengem les novetats, tant a la secció de “Properament” com a la d’”Actualitat”. La segona més vista és la d’informació general de la parròquia, a continuació la galeria d’imatges seguida de “Grups i serveis” i de l’”Hem fet i farem” que és on van quedant publicades totes les notícies i es poden llegir en qualsevol moment, encara que ja no apareguin a “Actualitat”. La notícia més llegida ha estat la “Campanya Pla Director” potser perquè la cúpula, les rajoles, la capella dels segadors, etc., interessa a més gent fora de la comunitat.

Amb tot això a les mans, l’equip de treball de la pàgina web, traiem aquestes conclusions:

  • L’objectiu principal de la web és ser un mitjà de comunicació per la nostra comunitat, un espai per donar a conèixer el que fan els grups.
  • És també una finestra oberta a l’exterior, perquè persones que no són de la comunitat ens coneguin.
  • Cal pensar els continguts per a tothom

Tot això també ens ha fet valorar la possibilitat de crear una subscripció al lloc web, de manera que es pugui rebre un correu electrònic amb les novetats de la pàgina cada quinze dies aproximadament, coincidint amb la publicació del butlletí. Si us interessa, només heu d’entrar a la web (www.parroquiasantandreupalomar.cat) i en la pàgina d’inici hi trobareu el formulari. Un cop ple rebreu un correu demanant la vostra confirmació (és un pas necessari degut a la llei de protecció de dades). Només heu de clicar en el botó i sereu subscriptors gratuïts de la pàgina web parroquial! (Tingueu en compte que podeu rebre els correus a la pestanya de “Promocions” si feu servir un gmail.)

Perquè conèixer la vida dels grups de la Parròquia i les activitats i celebracions que fem ens ajuda a saber-nos i a ser més Comunitat.

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad