VETLLA DE PREGÀRIA

La programació de la Vetlla de pregària, no respon a una activitat o a una celebració més, no. Respon a la necessitat d’apropar-se a Déu, en un espai de silenci, de meditació, on Déu et parla, on l’ànima és guareix. La pregària és bàlsam per l’ànima! Només  cal obrir el cor al Senyor i deixar-lo fer…

Durant la pregària recordava l’Evangeli de la transfiguració del Senyor, quan Pere li diu: “Mestre, que bé s’està aquí dalt. Hi farem tres cabanes: una per a tu, una per a Moisès i una altra per a Elies.”

No obstant això, ells van baixar de la muntanya i nosaltres tornem a la vida de cada dia. Això sí, amb les forces renovades, amb una mirada nova i amb ganes de tornar-hi.

Carme Rodríguez

Compartim els textos que es van llegir.

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad