Sembradors d’estrelles

Aquesta setmana amb els infants de la catequesi hem sortit al carrer a sembrar estrelles.

Amb aquesta activitat, proposada per la Delegació de Missions i les Obres Pontifícies Missioneres, es convida els infants de les diòcesis a ser petits deixebles missioners als nostres entorns més propers, amb l’anunci de l’alegria del Nadal.

Els nens i les nenes feliciten el Nadal oferint a les persones una petita estrella adhesiva. D’aquesta manera es recorda a tothom que Jesús neix per a cadascun d’ells i que hi ha missioners celebrant el Nadal lluny de casa per portar Jesús als qui encara no els coneixen.

Tot i que aquesta activitat es fa en la nostra diòcesi fa anys, a la nostra parròquia és el primer cop que ens hi adherim. Ha estat una experiència nova també per als catequistes. A tots, també als pares que ens van acompanyar en la sortida, ens va agradar molt.

Al principi, infants i adults estàvem una mica tímids, però a mesura que anàvem veient el somriure de la gent (amagat darrere les mascaretes), i com agraïen el gest, acompanyat per la sorpresa de veure que no demanàvem res a canvi, ens vam anar animant. Vam sembrar moltes estrelles, vam felicitar el Nadal a les persones, les famílies, que ens vam anar trobant, vam recordar el més important d’aquestes dates: JESÚS i el seu Amor gratuït per a tothom.

Equip de catequistes

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad