A reveure, Isaac

El diumenge 31 d’octubre es va acomiadar de la nostra comunitat de Sant Andreu de Palomar el mossèn Isaac a la Missa de 12 després d’haver estat acompanyant-nos durant tres anys.

Va arribar a Barcelona per estudiar Litúrgia al Seminari i va començar a participar de la vida de la parròquia ja amb el nostre estimat mossèn Pep Solé (en pau descansi). Quan en Pep ens va deixar, va seguir atenent la nostra comunitat fins l’arribada del nou i esperat mossèn destinat a la nostra parròquia, en Toni Román, amb qui ha seguit col.laborant fins el diumenge 31, que vam celebrar la Missa de comiat.

L’Isaac sempre va mostrar molt bona disposició per atendre els assumptes de la parròquia, sempre amb un ampli somriure i amb un tracte molt atent i amable envers tothom. Li agradava que l’església fos un lloc obert on la gent s’hi trobés bé i s’apropés a pregar. En les seves homilies , parlava sempre de manera molt enèrgica i de coses molt concretes, directes i entenedores. Explicava l’Evangeli de manera molt pràctica i clara utilitzant paraules senzilles, gens complicades, però amb profunditat i arribant a l’essència per tal que tothom pogués entendre’l i  pogués posar-lo en pràctica en el seu dia a dia. Era un bon predicador. Vivia allò que deia. 

Es va acomiadar de nosaltres agraint la nostra acollida com a comunitat, les mostres d’atenció i d’afecte i totes les experiències viscudes.  Nosaltres li volem agrair la seva presència, la seva predisposició, el seu servei a la parròquia, les seves homilies entenedores que connectaven amb la vida del dia a dia de la gent, la seva amabilitat i el seu somriure. 

Desitgem que puguis seguir exercint el teu ministeri a Guinea Equatorial, o als llocs on Déu et porti, amb la mateixa il.lusió i zel apostòlic. Com vas dir a la Missa, fins aviat, mossèn Isaac. 

Carmen Guinart

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad