QUINA PARRÒQUIA MÉS BONICA QUE TENIM!

Quina parròquia més bonica que tenim! És la frase que més hem sentit aquests dies que hem pujat al campanar amb les famílies de primer any de catequesi de comunió. I és cert! Tenim una parròquia molt bonica. L’edifici, tan gran i majestuós, amb aquesta cúpula imponent, que ara que s’ha pogut arreglar, llueix com mai. Des del campanar, la vista de la cúpula és espectacular, com les vistes de Barcelona, des del Tibidabo i tot Collserola, fins al mar.

Baixant del campanar, amb les famílies, ens hem aturat al cor, molt ben condicionat en la jornada de voluntariat del passat mes d’octubre, net i ben il·luminat. Des del cor, es pot observar la nau central de l’església, en aquelles hores, buida i silenciosa. I es poden veure les pintures d’en Josep Verdaguer de més a prop, unes pintures plenes de detalls, barreja de tots els temps, i plenes d’anècdotes.

Ens agrada viure aquesta aventura amb les famílies de catequesi, perquè ens ajuda a sentir la parròquia més com casa nostra, casa de tots, conèixer-la, apreciar-la, estimar-la. Igual que volem conèixer més a Jesús, per estimar-lo més, igual que estimem la Creació, regal del Pare.

La segona frase més sentida ha estat: “Quanta feina queda per fer!” I també és una frase molt certa, és evident que hi ha un envelliment important de l’edifici, l’escala del campanar està molt deteriorada, hi ha esquerdes, forats a les reixes que tapen les finestres; les pintures es podrien restaurar; la il·luminació podria ser millor, però per això caldria renovar la instal·lació elèctrica, i moltes altres coses. Però si l’estimem com casa nostra, de mica en mica ho anirem fent, entre tots, amb l’ajut de tots, com es pugui, quan es pugui.

Equip de catequistes

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad