JA HEM INICIAT LA CATEQUESI!

Aquesta setmana ja hem iniciat el curs a la Catequesi. Tot l’equip de catequistes està preparat per viure aquesta gran experiència, tan rica per a tots nosaltres. 

Pels de 1r i 2n any de catequesi de comunió hem començat amb reunions de família, per explicar el nostre projecte i demanar la col·laboració de tothom, és molt important crear vincles, que infants i adults se sentin acollits a la parròquia, perquè Fem comunitat i ens sentim família!  Per això aquest any iniciarem un espai de trobada per aquests pares i mares. Començarem oferint un cafè i una estona de conversa i estem oberts a descobrir cap a on ens portarà al llarg del curs. Serà una oportunitat per parlar del moment actual, del tema que estan treballant els infants a catequesi, d’algun projecte parroquial o arxiprestal, potser fins i tot, de viure algun moment més espiritual… ja ho anirem veient. 

I com la catequesi no s’acaba quan els nens fan la comunió sinó que els nens/nenes, nois i noies poden seguir fent camí plegats, també els grups de post comunió i de preparació per a la Confirmació han començat a reunir-se per seguir coneixent Jesús i ajudar-se mútuament a seguir el seu camí. I fins i tot, joves ja confirmats, continuen junts compartint en grup la seva fe.

L’equip de catequistes entenem que la principal responsable de l’educació cristiana dels infants és la família, perquè dels pares i mares aprenen els valors, el que és important per a ells, quin és el seu model de vida, en què creuen… Però com a comunitat parroquial acollim i acompanyem les famílies en aquesta tasca. No és fàcil implicar-nos-hi tota la comunitat, i ho deleguem en els catequistes, que assumim aquesta missió i cada setmana (o quinzenalment els més grans) compartim amb els infants les vivències i els coneixements, els ensenyem a viure i estimar com ho feia Jesús. Amb la missa familiar de cada dissabte, sí que som tota la comunitat que els ensenyem a celebrar la fe i a compartir-la.

L’equip de catequistes som: la Carmen, la Míriam, la Lia, l’Asun, la Maite, el Josep, la Marisa, la Sandra, la Eugenia, la Lourdes, la Georgina, el Miquel i la Teresa. Tots molt contents de rebre de mans de la comunitat parroquial aquesta missió de transmetre la fe als infants i als joves i que ens permet compartir i aprendre molt de tots ells i entre nosaltres. En la missa familiar d’aquest dissabte ens hem presentat a la comunitat i Mn. Toni ha fet una pregària de benedicció i enviament per a nosaltres, però la catequesi som tots. Que tinguem tots, doncs, un bon curs!

Equip de catequistes

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad