Uns dies en grup a Taizé

El passat dissabte 14 d’agost, un grup de joves de la parròquia de Sant Andreu de Palomar, acompanyats pel mossèn Toni Roman, vam agafar un autocar amb destí Taizé, una comunitat cristiana formada per un centenar de germans, la majoria catòlics, d’una trentena de nacionalitats diferents. La comunitat vol ser “un signe concret de reconciliació entre cristians dividits i entre pobles separats” i cada setmana acull un gran nombre de joves, adults i famílies.

En el temps accelerat en el qual vivim, a Taizé hem pogut trobar un temps i un espai de recolliment i reflexió personals i una oportunitat de poder compartir les preocupacions de la vida i la vivència de fe amb altres joves d’arreu. Ha estat també emocionant poder trobar-nos més de 700 persones en una mateixa església i compartir el cant, el silenci, la pregària… en definitiva: un mateix esperit.

A banda d’haver pogut gaudir de la natura, de la bona companyia, dels silencis i del cant, ha estat una experiència molt enriquidora per a tots nosaltres i tenim moltes ganes de tornar-hi.

Miquel Vilaseca Baqueró

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad