Butlletí parroquial n. 269

En aquesta nova edició del butlletí parroquial, podem llegir un comentari de Mn. Toni sobre la Pentecosta i el Dia de l’Acció Catòlica i l’Apostolat Seglar que ens recorda que “Els somnis es construeixen junts” i també ens explica com l’Arquebisbat de Barcelona proposa canvis organitzatius de manera que es treballi amb una major corresponsabilitat de tots per a una conversió espiritual i pastoral que ens faci sentir més església de Jesús. Que l’Esperit Sant que rebem i celebrem especialment per Pentecosta sigui el que guiï el nostre discerniment.

També hi trobem l’agenda dels pròxims dies i en destaca dos concerts molt especials, el diumenge 30 de maig de la mà de la Capella Gramalla una pregària-concert i el dissabte 19 de juny un concert de gòspel (per aquest cal reserva prèvia).

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad