Experiència intergeneracional de Pasqua

El dissabte passat, l’activitat del grup de joves, la vam dedicar a portar un record de Pasqua, que havien preparat els infants de catequesi i els nois i noies del MIJAC, a persones de la comunitat que per motius de salut, de mobilitat o per por de la pandèmia no s’acosten a la parròquia, ens van acompanyar dos voluntaris del Tramat de Vida, el José i la Elisa, ja que els avis que hi participaven no s’han pogut trobar des del març del 2020 i també Mn. Toni. El detall era una excusa per visitar-los i compartir breus moments amb ells, mantenint les distàncies i totes les recomanacions sanitàries. L’experiència va ser molt maca i positiva, els vem fer present tota la comunitat a través nostre. Alguns joves ho expressen amb les seves pròpies paraules.

  Georgina Cascante

“Va ser una gran experiència conèixer les realitats de la gent gran del barri. Vam  anar a casa seva i vam compartir uns moments molt macos, malgrat estar poca estona.” 

Ignasi Casas

“Sense tenir clar a qui anàvem a veure, va ser molt especial retrobar persones que coneixíem de les misses de la comunitat des que érem petits i feia temps que no veiem… van ser moments plens d’afecte.” 

Judit Vilaseca

“Agraeixo molt haver tingut l’oportunitat d’anar a veure persones que potser se sentien soles i feia temps que no es retrobaven amb la comunitat. Veure les seves cares d’alegria en obrir les portes i trobar-se amb nosaltres, va valer la pena!” 

Sara Vilaseca

“Quan se’m va plantejar la proposta em va semblar que seria una experiència molt enriquidora i interessant. Efectivament no vaig errar. L’agraïment mostrat per la gent gran ha estat la prova inequívoca que els petits gestos i accions poden significar molt més del que aparenten. Sens dubte és una experiència de la qual conservo molt bon record.”

Jordi Martí

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad