Quaresma, temps per pregar, per caminar, per convertir-se.

El passat diumenge 14 de març al matí, va tenir lloc un temps de recés motivat per Mn. Pedro Rivero, Vicari de la nostra parròquia i en la que van participar prop d’una quarantena de membres de la Comunitat parroquial.

A través d’un paral·lelisme amb les formes, colors, dimensions, significats,… de les rajoles de la nostra renovada cúpula, Mn. Pedro ens va apropar al sentit de la Quaresma com a camí que cadascú hem d’emprendre cap a la conversió cristiana mentre esperem arribar a la festa de la Pasqua. 

Reflexions, lectures, música d’ambient i espais per a la pregària personal; tot acompanyat i presidit pel silenci i la meditació que ens va ajudar a trobar-nos amb nosaltres mateixos i amb Déu.

Agrair a Mn. Pedro aquesta catequesis quaresmal amb una simbologia tan propera i actual i a Mn. Toni per promoure aquests espais de trobada en comunitat i en oració.

Manu Gorriz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Altres notícies de la Parròquia

COLÒNIES D’ESTIU

Aquest any, al MIJAC de Sant Andreu estem molt contents de poder reprendre les colònies d’estiu i les volem fer obertes a altres nenes/ns de 6 a 14 anys que

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad