Butlletí Parroquial núm. 329

En aquesta edició del butlletí parroquial, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre el dia del Corpus i com viure l’Eucaristia és servir als més necessitats. Per això el dia de Corpus és també el dia de la Caritat i de Càritas.

Hi trobem, també, informació sobre les inscripcions a la catequesi pel pròxim curs; sobre l’Assemblea de la Comunitat Pastoral de diumenge 9 de juny; sobre les bosses de col·lecta que pretenen millorar l’autososteniment parroquial; sobre els treballs de millora de la il·luminació de la capella del Santíssim i del baptisteri; sobre l’espai de Meditació Cristiana; sobre la festa de l’Immaculat Cor de Maria; i, finalment, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad