Primeres Comunions 2024

Després de dos anys d’acompanyar els infants i les famílies en el procés de créixer en la fe, conèixer més a Jesús i a l’Església, de descobrir i renovar el valor de la Comunitat, de reconèixer en els altres la presència de l’Esperit, podríem dir que no hi ha res millor que compartir amb ells la joia i la il·lusió de la celebració de la Primera Comunió, però ens quedaríem curts, el millor serà seguir-nos retrobant en les misses familiars i en el KTclub!

Us deixem uns testimonis de com han viscut aquest procés els pares i mares i algunes fotografies.

Equip de catequistes

Sembla que va ser ahir i ja han passat dos anys des que vam arribar a la parròquia per a demanar-vos que ens ajudéssiu a preparar el Raúl per a rebre la comunió.

Sempre em dic que som molt afortunats per tenir fe en Déu en aquests temps que corren.

Cada setmana ens heu esperat alegria per cantar, pregar i parlar de Jesús, perquè el coneixem i l’estimem.

Amb la vostra senzillesa, ens heu recordat el valor de l’essencial: el somriure, la generositat, la vitalitat, la paciència, el silenci… En poques paraules: a ser millors persones.

Han estat dos anys intensos de classes, oracions, celebracions, misses KTplus…
Sabem bé l’esforç que això requereix, però sempre heu estat a l’altura per a la formació cristiana del Raúl.

Així que no puc acabar aquest escrit d’uns altra manera: gràcies de tot cor.

Albert Martínez

Després de dos anys de preparació avui diumenge ha arribat el dia en el que els nostres fills han fet la primera comunió, que ha estat una comunió de primera, tal i com ens deia en Toni. Una comunió de primera en la que hem sentit l’escalf i l’acompanyament de la comunitat de Sant Andreu, un acompanyament que va començar el primer dia en el que vàrem decidir preparar els nostres fills per tal de rebre la primera comunió en aquesta parroquia, un escalf constant per part de tots els membres de la comunitat parroquial, concretat en els catequistes pero extensiu a totes les persones amb les que hem anat compartint diversos moments de pregària durant aquests dos anys. Una primera comunió propera, càlida, en la que els nens han estat particeps de la celebració i en la que han pogut compartir amb tota la comunitat un moment tan especial per a ells.

Rosalia Dolz

Una cerimonia càlida, propera i participativa on es va donar protagonisme als infants i tothom vam gaudir d’un bonic sentiment de comunitat posant de manifest la joia que suposa compartir la fe.

Moltes gràcies!

Raquel Suárez

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad