Pasqua de les escoles cristianes de Sant Andreu

El divendres 19 d’abril els alumnes de 5è de Primària de les escoles cristianes del nostre Arxiprestat van omplir de gom a gom la nostra Parròquia de Sant Andreu, convocats en una celebració de Pasqua que portava per lema “Tu ets la Llum del món”.   Els alumnes de cada escola van presentar una llàntia encesa acompanyada de la reflexió que havien fet a l’aula sobre com nosaltres som portadors de la llum de Crist allà on vivim.       

La celebració va acabar amb un esmorzar compartit a la plaça de Can Fabra.

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad