BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 325

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre la Pasqua i l’esperança que comporta la resurrecció i ens convida a pensar en els signes de resurrecció que veiem en nosaltres mateixos i en els altres.

També hi ha un escrit de l’Equip Coordinador del Consell Parroquial que partint del que hem viscut aquesta Setmana Santa ens anima a reviure-ho tot el temps pasqual i tots els diumenges de l’any.

I abans de tancar amb l’agenda dels pròxims dies, hi ha algunes activitats destacades que s’acosten, com la sortida parroquial, la pròxima missa familiar KT+ que inclourà el baptisme dels infants de la catequesi i la Romeria a Montserrat.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad