BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 324

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni, fa una reflexió sobre el que hem viscut a la comunitat aquesta Quaresma i especialment com el lema segueix vàlid per Setmana Santa i sempre i ens anima a seguir aturant-nos, pregant i estimant.

Tenim també un seguit de propostes, com la celebració de Sagrament de la Reconciliació, la Sortida Parroquial i el recés arxiprestal de Pasqua. I unes correccions i aclariments al balanç econòmic que apareixia en el butlletí anterior a més d’una petita nota sobre el concert per la pau a Ucraïna de la setmana passada. 

Tanca el butlletí, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad