Concert per la pau a Ucraïna

Tenint present el lamentable segon aniversari de l’inici de la guerra de Rússia sobre Ucraïna, la Inna i la Sofia Andriyash,  mare i filla expulsades per la guerra en aquell país i refugiades des de llavors en el nostre, van voler oferir un concert per seguir cantant i pregant per la pau i per fer-nos solidaris de les famílies afectades per aquest conflicte, tant allà com aquí.  

El concert va comptar amb la col·laboració de la nostra Capella Gramalla, i també van intervenir un grup d’infants ucraïnesos que s’estimen el seu cant i les seves tradicions.   Al final del concert, el públic assistent va poder fer la seva aportació voluntària que anirà destinada a aquestes famílies que estan patint per la guerra.  Es van recollir 465 €. Moltes gràcies a totes les persones que hi vau col·laborar.

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad