BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 323

En aquesta edició, Mn. Toni ens parla del rostre femení de l’Església, com una tasca pendent segons el Papa Francesc i com ens pot ajudar a descobrir-lo les sessions de formació d’aquesta Quaresma. Però gran part del butlletí, aquest cop, correspon al balanç econòmic que ens ofereix el consell d’economia, amb els números i els comentaris que ens ajudaran a valorar-los.

A més, a banda de l’agenda habitual dels pròxims dies, destaquen les dates de les sessions de formació; de la sortida parroquial a La Seu d’Urgell, de la que s’obren les inscripcions el dissabte 16 de març; i el concert per la Pau i solidari en favor de les famílies ucraïneses.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad