BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 321

En aquesta edició del butlletí, comencem a situar-nos en la Quaresma, Mn. Toni fa una reflexió a partir del missatge del Papa i que ha estat la font de reflexió a partir de la qual s’ha proposat el lema: “Quaresma: atura’t, prega, estima”. 

Tenim també un calendari amb les propostes que ens ajudaran a viure aquest camí quaresmal amb més plenitud, des de Dimecres de Cendra fins a l’inici de la Setmana Santa, destacant les xerrades de formació.

Sense oblidar-nos d’un comentari a la campanya de Mans Unides i el lema d’enguany: “L’efecte ésser humà”, un avançament a la sortida parroquial que estem preparant i de la que aviat tindrem més informació i l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad