BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 320

Mn. Toni obre aquesta edició del butlletí amb una explicació del lema de Mans Unides per la campanya d’aquest any, centrada en el canvi climàtic a conseqüència de l’acció de l’ésser humà, especialment en els països més desenvolupats, mentre que l’impacte el pateixen els més vulnerables en forma de més desigualtats, més pobresa i més fam. Per conscienciar-nos de tot això, els joves de la parròquia han organitzat un sopar de la fam el dissabte 10 de febrer.

En el butlletí també hi trobarem informació sobre el nou espai habilitat a l’església per a les cadires de rodes; un cinefòrum pels infants i joves del KTclub; un avançament de l’espai de formació que se’ns proposa per al mes de març per ajudar-nos a créixer en la fe i l’agraïment al districte per la il·luminació de la façana i a la confraria de Sant Antoni per les flors.

Com sempre, també hi podem consultar l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad