BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 319

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni, comparteix amb tots nosaltres el treball que es fa a tota l’Església, i dins del marc del sínode, sobre els organismes de participació dels laics. En el Consell Parroquial ho vam treballar.

L’equip de litúrgia fa un comentari sobre la proposta “Cantem per la Pau”. S’acosta la Setmana de pregària per a la unitat dels cristians, en el butlletí hi ha una explicació que pretén motivar-nos a incloure la unitat de les esglésies cristianes en la nostra pregària. També hi trobem una petita nota sobre la trobada de Nadal dels moviments d’acció catòlica i quina va ser la col·lecta per a sostenir la tasca dels franciscans a Terra Santa i una nota d’agraïment al Districte que des de la festa major il·lumina, els caps de setmana, la façana de l’església.

Pel que fa a l’agenda, cal destacar uns canvis en el calendari: La sortida parroquial serà el 13 d’abril a la Seu d’Urgell (teniu més informació al butlletí) i el divendres 10 de maig hi haurà les confirmacions de la Comunitat Pastoral a Sant Pacià. A més tenim l’agenda detallada dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad