HEM CANTAT PER LA PAU

Des de l’equip de litúrgia vam proposar aquesta petita activitat “Cantem per la Pau” per als dies de Nadal. Era un petit gest, que ens permetria visualitzar el nostre desig de Pau al món, de Pau a la terra que va veure néixer Jesús i a tots els racons del nostre planeta, la nostra casa comuna.

Un desig que volíem escampar des de la nostra comunitat als veïns de Sant Andreu. Un petit gest, senzillament cantar cants de pau a la porta de l’església, presidits per la Llum de la Pau de Betlem. Una llum que també vam ajudar a escampar. El full de cants, portava l’explicació del que és aquesta Llum de la Pau, que permetia informar del que fèiem a tothom que s’aturés estranyat a mirar-nos, escoltar-nos o a cantar amb nosaltres.

Aquest petit acte ens ha permès entrar a moltes llars, a través de la Llum de la Pau que tothom que ho va voler es va poder endur a casa seva en una petita llàntia i també ens ha ajudat a aturar-nos, junts com a comunitat, i compartir una estona més, un projecte, un desig. Ara només falta que es faci realitat. Ho continuarem demanant.

Equip litúrgia

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad