Pujada del Pessebre al Santuari de Puiggraciós

Aquest dissabte dia 25 de novembre, un grupet de la nostra parròquia juntament amb altres parròquies de la nostra diòcesi hem compartit un magnífic dia pujant a Puiggraciós un petit turonet que està coronat per un santuari on viuen dues magnífiques monges que ens han obert les portes de casa seva, a l’hora de dinar ens han ofert una crema de carabassa ben calenta i molt bona (fins i tot els infants han deixat els bols ben nets) i un bon cafetó per acabar amb el dinar de germanor.

Hem compartit moments d’esbarjo i moments de reflexió, els infants primer han construït un gran trencaclosques del naixement de Jesús i després ells n’han construït un amb materials de la natura, ha quedat molt bonic. Els joves han reflexionat sobre l’estrella que va guiar els reis mags, és a dir, li han donat voltes sobre quin és el motiu pel qual segueixen l’estrella igual que els reis mags. Primer han tingut un moment de reflexió individual i després ho han compartit en 3 grups, i cada grup ho ha plasmat en un rei diferent. Els adults hem fet més propera la figura de Josep a partir del text de l’evangeli de Mt 1,18-24, on hem descobert que Josep va ser un home tocat per l’amor de Déu, un home valent a la seva època i si estigués avui dia en el nostre món, seria una persona que acolliria i protegiria els desvalguts, realment si estem tocats per l’Amor de Déu, assumim qualsevol repte.Donen gràcies per aquest meravellós dia en família en el que hem viscut la germanor.

Maite i Judit (catequistes)

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad