BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 316

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni, fa una reflexió a partir del contrast entre l’alegria de la festa major i el que viuen els nostres germans en els territoris en guerra i ens anima a viure la joia de ser fills de Déu, sent portadors d’esperança.

Hi podem llegir un comentari sobre com vam viure l’Eucaristia en petita comunitat i unes notes sobre el Rebost Solidari (DISA) i el comunicat de Justícia i Pau sobre la situació a Israel i Palestina. També hi trobarem informació sobre la Romeria a Montserrat de l’arxiprestat, ja ens hi podem apuntar! I com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad