BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 315

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni fa una reflexió sobre el desig de la nostra comunitat “Que flueixi la germanor” i la situació bèl·lica a Israel i Palestina. Comparteix amb tots nosaltres una pregària per la Pau.

Hi trobarem informació del Rebost Solidari de Sant Andreu i la col·lecta que faran durant el mes de novembre de productes nadalencs i productes bàsics; també informació econòmica de les últimes col·lectes que s’han fet i de la millora de la il·luminació de l’església; l’anunci d’actes com l’Eucaristia en petita Comunitat, la pujada en família del Pessebre al santuari de Puiggraciós i la celebració de l’Eucaristia, cada primer diumenge de mes, a la Casa Asil; així com l’agenda dels pròxims dies. 

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad