BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 311

Ja tenim el darrer butlletí parroquial d’aquest curs, ara farà vacances, i justament s’acomiada amb un comentari de l’equip de litúrgia sobre les vacances, un temps de descans en el qual hem de continuar alimentant la nostra fe i cuidant la comunitat parroquial els dies que estiguem a Sant Andreu.

També hi ha les activitats d’estiu, com les colònies del MIJAC, el casal del CEL, la jornada de convivència del KTclub (grups de catequesi d’adolescents i joves), el concert de la Capella Gramalla i no podien faltar els horaris d’estiu de les misses i el despatx, així com l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad