BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 306

En aquest nou número del Butlletí Parroquial, Mn. Toni comença felicitant-nos la Pasqua, a partir del cartell de la Comunitat Pastoral i ens anima a ser testimonis de Crist en el nostre món, alhora que agraeix al bisbe Vilanova la seva Participació diumenge de Rams i ens proposa visitar la nova galeria d’imatges de la web.

A continuació hi tenim una sèrie s’informacions i anuncis, com la festa i la diada del CEL en el el seu 25 aniversari, el recés de Pasqua previst per al 29 d’abril, l’informe de l’equip d’economia, la informació sobre la sortida parroquial a Manresa el 13 de maig. I l’agenda dels propers 15 dies, entre els que hi ha Sant Jordi i la Mare de Déu de Montserrat.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad